Galaxy S – ny übercool Samsung mobil

Med Google Android i maven, 4 tommer superskærm og Samsung egen brugerflade, ligner Galaxy S et spændende topprodukt.

Galaxy S – ny übercool Samsung mobil

Måske har du set TV-indslaget med Samsung Wave, der var den første mobil med skærmtypen super AMOLED. Kvaliteten af billeder, film og grafik er virkelig enestående flot og slår alt andet der tidligere er set.

Nu kommer Samsung Galaxy S, der også har denne type touchskærm, samt en opløsning på 800 x 480 pixels fordelt på fire tommer.

Dermed er grunden lagt til en flot oplevelse af såvel film og spil.

Power i maven

Udover at have en processor på 1 GHz byder denne nye mobil også på styresystemet Google Android i version 2.1, tilføjet Samsungs egen brugerflade TouchWiz 3.0.

Med TouchWiz-systemet bliver Galaxy S den første mobiltelefon fra Samsung på Android-systemet, som giver en “Samsung oplevelse”. Præcist som HTC gør det med deres Sense-brugerflade.

Kameraet er på fem megapixels, og video kan optages i HD-kvalitet (720p/30 billeder i sekundet).

Den indbyggede hukommelse er 8 GB, og der kan udvides med hukommelseskort på op til 32 GB.

Hent egne programmer

Fordi det er Android, som mobiltelefonen er baseret på, kan der hentes en masse gratis programmer og spil via Android Market. Det særlige er, at de såkaldte applikationer kan hentes og installeres med få klik, direkte på mobilen.

Google Maps og øvrige Google tjenester som Gmail, synkronisering af kontakter og kalender, kan ligeledes anvendes på Samsung Galaxy S.

Andre mailkontis som f.eks. Hotmail fungerer også på denne mobil.

På markedet til sommer

Størrelsen på Samsung Galaxy S er 64,2 x 122,4 x 9,9 mm og vægten er 118 gram. Batterikapaciteten er 1500 mAh.

Prisen uden abonnement forventes at ligge omkring 5.000 kroner.

Den ligger i de danske butikker til sommer.

Det sidste nye

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 11/10/2021 fortsatte vi fortællingen med en artikel omkring Konkurrence: Vind Samsung Galaxy Buds 2 – Læs den her. Læs også seneste nyt om temaet her..