Galaxy Tab 7.7 er nu forbudt i EU

Tabletten Galaxy Tab 7.7 fra Samsung er nu blevet forbudt i EU, men Apple tabte retsagen på det vigtigste punkt.

Galaxy Tab 7.7 er nu forbudt i EU

Den tyske domstol i Düsseldorf har nu slået fast, at Samsung fortsat må sælge en revideret N-version af Samsung Galaxy Tab 10.1, men retten nedlagde samtidig et forbud mod at sælge Galaxy Tab 7.7 i hele EU. Det skriver Reuters.

Apple og Samsung kæmper et brav af kampe i diverse retssale, og fornylig endte det med i England, at Apple skulle komme med en offentlig udtalelse, som gik på Samsungs tablet ikke er en kopi af Apples produkter. Den tyske domstols afgørelse kan være i konflikt med den britiske, da denne også omfattede Galaxy Tab 7.7.

Den tyske ret har tidligere givet Apple medhold i at Samsung Galaxy Tab 10.1 lignede Apples iPad for meget. Dengang ændrede Samsung nogle ting og re-lancerede den som Galaxy Tab 10.1N. Det er de ændringer, som ifølge domstolen i Dusseldorf, er nok til Samsung fortsat kan sælge N-versionen.

Galaxy Tab 7.7 har tidligere været forbudt i Tyskland, men nu udvides forbuddet altså til alle EU’s 27 medlemslande.

Flere nyheder om temaet

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden fortsatte fortællingen. 25/7/2012 vinklede vi sagen videre med en artikel der drejer sig om Skolerne køber dobbelt så mange iPads som Mac-computere – Historien kan du læse her. Læs også seneste nyt om temaet her..