Galaxy Tab nu igen til det tyske marked

Samsungs Galaxy tab 10.1 kan formentlig i løbet af 2012 købes i Tyskland, efter en domstol har afsagt en kendelse til Samsungs fordel.

Galaxy Tab nu igen til det tyske marked

De bitre stridigheder mellem mobil- og tabletproducenterne fortsætter tilsyneladende i det uendelige. Lige nu udkæmper Apple og Samsung alene omkring 30 retssager i 10 forskellige lande, skriver Reuters.

I Tyskland er en af de store kampe, måske ved at finde sin afslutning. Apple har trukket Samsung i retten og har midlertidigt fået forbudt Samsungs Galaxy Tab 10.1, fordi de ligner Apples iPad for meget.

Nu har Samsung lavet et nyt design til det tyske marked, kaldet Galaxy Tab 10.1N, som en dommer, foreløbig har sagt god for. Retten siger i en afgørelse, at Samsung nu har bevæget sig tilstrækkeligt væk fra Apples juridisk beskyttede design.

Apple forsøgte også, at få det nye design forbudt, hvilket dog mislykkes. En endelig afgørelse afsiges af retten den 9. februar 2012.

Seenste nyt om emnet

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 22/12/2011 gik vi videre og publicerede et indlæg omkring emnet Android tager en bid af ”æblet”Klik her og læs den fulde artikel.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Apple finder du her. .