Galleri: Sådan er billederne fra HTC Hero

Se billeder taget med HTC Hero.

Galleri: Sådan er billederne fra HTC Hero

Kameraet i HTC Hero er på fem megapixels – hvilket jo ikke sig selv er et kvalitetsstempel.

Alligevel formår kameraet at levere et rimeligt resultat – specielt på fotos taget ved godt lys, eller udendørs.

Lysføleren fungerer dog ikke optimalt. Nogle gange, har den svært ved at bestemme hvor meget der skal slippe igennem. Det betyder, at du kan få mørke billeder – selv hvis solen står højt på himlen.

Som på så mange andre kameraer i mobiltelefoner, går der lidt tid, fra man åbner kameraet til billedet rent faktisk er taget.

Mobilen ved hvor du er

Et stort plus er, at HTC Hero kan sætte den aktuelle GPS-position ind på billederne. På den måde ved man altid hvor billedet er taget.

En række billedeprogrammer til computeren kan aflæse disse data og vise billeder på et kort. Det samme gør sig gældende ved onlinetjenester som Picasa og Flickr.

Funktionen skal manualt aktiveres under fotoindstillinger, da den er slået fra ved leveringen.

Del med vennerne

I forhold til HTC Magic er delemulighederne i Hero optimeret en hel del.

Direkte fra fotoalbummet kan billederne sendes til Facebook, Flickr, mail, beskeder, Twitter, Picasa og Youtube. Ved f.eks. Facebook-deling får man også mulighed for at skrive en billedetekst inden det ryger online.

På HTC Magic kan man kun dele til mail, beskeder og Picasa.

Okay kamera

En række af vores billeder er lagt ud i galleriet så du selv kan bedømme dem.

Alt i alt synes vi Hero har et hæderligt mobilkamera. Specielt GPS og delemuligheden sætter gang i ens lyst til at anvende det.

Det indbyggede fotoalbum viser i øvrigt billederne på en “filmstrimmel” og det er let at bladre i både fotos og albums. Smidigheden er rimelig – men iPhone er på dette punkt overlegen.

Se billederne