Goddag Krak, farvel De Gule Sider

Den nye "find det nu!"-konge er landet.

Goddag Krak, farvel De Gule Sider

Jeg har en iPhone. Skyldig. Jeg er glad for den, den klarer de opgaver, jeg kaster i nakken på den stort set fejlfrit, og jeg ved ikke helt, hvordan jeg fik gjort de ting, jeg skal i løbet af en dag, før jeg fik en.

iPhonen er dejlig – men den er allermest dejlig, fordi en masse folk verden over sætter sig ned, og skriver applikationer til iPhonen, der gør den brugbar OG dejlig.

Og i lang, lang tid var De Gule Sider en forside-applikation for mig: Hvor bor en given person? De gule sider. Jeg er sulten – hvor ligger nærmeste shawarma-bar? De gule sider. Hvilke virksomheder bor på Dynamovej i Brøndby? De gule sider.

Men de gule sider er blevet… mærkelig. Returnerer ikke de rigtige ting, og finder decideret forkerte ting oftere, end hvad godt er.

Så da jeg opdagede, at konkurrenterne hos Krak har lavet en lille lækkerbisken af en app, MÅTTE jeg over og kigge. Og downloade. Og bruge. Og slette de gule sider, og flytte Krak ind på dens plads!

For HOLD da op der er kælet for detaljerne! Lækkert layout, flot designet, og så bruger de augmented reality! Kamera, kompas og database i smuk forening: brug Guide-funktionen til at finde f. eks. nærmeste pizzaria.

Når listen med resultater så dukker op, lægger du iPhonen ned i vandret: kameraet tændes, og du kan nu se direkte på skærmen, hvilke pizzariaer ligger i hvilken retning – og hvor langt væk! – lagt direkte ovenpå billeder af dine omgivelser i realtime.

Sagens videre forløb

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 8/8/2010 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring emnet 10 tophistorier fra ugen der gikKlik her for den efterfølgende artikel.. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..