Godt netværk sikrer TDC flere kunder

Et godt net har givet TDC et forspring og 10.000 nye kunder om måneden.

Godt netværk sikrer TDC flere kunder

Det er lykkes TDC at skaffe 29.000 nye kunder i årets andet kvartal. Til gengæld har Telenor og Telia mistet henholdsvis 1.000 og 4.000 kunder i samme periode.

I følge aktieanalytiker Poul Ernst Jessen fra Danske Market er det TDCs billige underselskaber, og danskernes hang til smartphones, der lokker kunderne til.

-“Telenor og Telia har lidt under, at de har dårligt net, og det er i stigende grad ved at gå op for folk. Datakvaliteten betyder mere, når kunderne skal skifte over til smartphones,” siger analytikeren.

Sammen med teleselskabet 3 har TDC markedsført sig på at have det bedste netværk, med god dækning til det mobile bredbånd og høje datahastigheder.

Men efter Telia og Telenors annoncering af et netværkssamarbejde i starten af sommeren, sætter analytikeren spørgsmålstegn ved, hvor længe TDC og 3 kan blive ved med at påstå, at de har det bedste netværk.

Den videre fortælling

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 4/8/2011 publicerede vi en opfølgning med sagen; Disse mobiler kommer i butikkerne i august – Du finder artiklen her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.