Google butikker på vej i USA

Rygte: Google vil åbne egne butikker, Google Stores i de største byer i USA – de første allerede i år.

Google butikker på vej i USA

Apple har haft stor succes med deres butikker og nu forlyder det, at Google vil gøre dem efter og også åbne egne butikker – de første Google Stores forventes klar inden jul. Det skriver 9to5Google.

Google har allerede nu egne butikshjørner i Best Buy forretninger i USA og hos PCWorld/Dixon i Storbritannien, hvor Google-uddannet personale demonstrere produkter og svarer på spørgsmål.

Men nu vil Google stå for både produktpræsentation og salg i egne butikker.

Ifølge 9to5Google, så er det Google Glass, som er det der har fået Googles ledelse til, at tage den endelige beslutning om at åbne egne butikker. De mener, at det er umuligt at få forbrugerne til at investere i Google Glass uden at kunne afprøve produktet først. Det skriver Comon.dk.

Apples topchef Tim Cook har fornylig udtalt, at deres butikker er mere end bare forretninger, det er Apples ansigt udadtil. En gennemsnitlig Apple Store havde sidste år en omsætning på mere end 250 millioner kroner.

Det sidste nye i fortællingen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 18/2/2013 fulgte vi op med artiklen; Så let kan der snages i billederne på iPhone med iOS 6.1 – Den videre historie om temaet finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..