Google-chef viser den nye Nexus-mobil

Googles topchef har netop indirekte vist en ny Google-mobil frem - også kendt som Nexus S.

Google-chef viser den nye Nexus-mobil

I går aftes stilte Eric Schmidt, Googles øverste chef, sig op foran hele verdenen og viste hvad flere Android-fans havde glædet sig til – nemlig den nye dedikerede Google-mobil. Det skriver TV 2 Beep.

Mens vi herhjemme måtte se toget drøne forbi, da Google lancerede den første Nexus One i januar i år, så kan man håbe på, at vi får glæde af Nexus S, der kommer med helt ny Android-indmad, der går under navnet Gingerbread.

Faktisk kunne Eric Schmidt annoncere, at Android 2.3 (Gingerbread) allerede skulle “komme om nogle uger”, som sikkert vil kunne blive brugt på de nyeste Android-mobiler som HTC Desire HD og Samsung Galaxy S.

Tyndere end iPhone 4

Selve Nexus S var ud fra præsentationen af dømme uhyggelig tynd at se på, faktisk tyndere end iPhone 4 siger de kloge. Ligeledes kunne Eric Schmidt vise hvordan mobilen kunne blive brugt med NFC-teknologien, der gør det muligt at bruge mobilen som betalingsmiddel.

NFC står for Near Field Communications, og har egentlig været på markedet i et stykke tid, men er ikke noget der er blevet integreret i dagens enheder. Men Schmidt var selv sikker i sin sag, og påpegede, at det ville blive fremtidens betalingsmiddel fremfor kreditkortet. 

Du kan se flere billeder af mobilen på Engadget, og ellers ser det ud til at vi må vente i et godt stykke tid på Nexus S, der endnu ikke har fået nogen lanceringsdato, og endnu ikke er blevet sat til også at udkomme i det lille kongerige.

Skrevet af: David Guldager
Artiklen er leveret af beep.tv2.dk