Google I/O – optakts-rygter og spekulationer

Google I/O løber af stablen om mindre end en uge, og rygterne svirrer sammen med adskillige spekulationer.

Google I/O – optakts-rygter og spekulationer

Googles udviklerkonference hedder Google I/O, og løber af stablen den 27. til 29. juni 2012, altså om mindre end en uge.

Og op til en sådan event er der rygter ganske som der har været op til Microsofts seneste to events.

Rygtet denne gang er at Google vil annoncere den tidligere omtalte Nexus 7 tablet, der skulle have en ekstrem lav pris, set i forhold til dens hardware.

Det nye er dog informationer fra et billede der angiveligt er taget med Nexus enheden, og endda i en af Googles egne bygninger, det skriver Androidandme.com.

Men også Digitimes.com rapporterer at Nexus 7 enheden skulle blive fremvist under Google I/O 2012.

Nexus tablet, Google 7 tommer
Oplysninger fra billedet

Google I/O app

Men det er ikke kun en tablet der er rygter omkring, der er nemlig også spekulationer om den næste Android-version, som menes at komme til at hedde Jelly Bean.

Googles officielle I/O applikation indeholder nemlig et skærmbillede af en Android-version, der er lidt anderledes end den nuværende 4.0.4, skriver Androidcentral.com.

Googles søgewidget ser helt anderledes ud end den nyeste og nuværende der findes, og da Googles søgewidget er en kernedel af Android, er der spekulationer om en nyere Android version.

Også billedets klokkeslæt vækker opsigt. 25:10 står der, og kunne hentyde til noget der sker den 25. september – hvem ved?

Google I/O - Jelly Bean
Tjek den ændrede søge widget og det ændrede klokkeslæt

Temaet er ikke slut

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 20/6/2012 kom den efterfølgende historie med en artikel med fokus på Microsoft Surface – et seriøst angreb mod iPad – Klik her. Få også seneste nyt om sagen her..