Google Maps til iOS testes inden Apple-godkendelse

Google er i gang med den sidste test af en Maps-app til iOS, inden den sendes til godkendelse hos Apple, skriver avis.

Google Maps til iOS testes inden Apple-godkendelse

Flere personer uden for Google har fået testadgang til søgegigantens Maps-app til iOS.

Det fortæller en kilde “med direkte kendskab til sagen” ifølge The Wall Street Journal.

Google er dermed ved at lægge sidste hånd på applikationen, inden den bliver sendt til App Store-godkendelse hos Apple, tilføjer kilden, men det er endnu usikkert, præcis hvornår dette vil ske.

Herefter er spørgsmålet, om Apple vil spænde ben for en direkte konkurrent til firmaets egen Apple Maps-applikation, men The Wall Street Journal kunne ikke få en kommentar vedrørende apps, som endnu ikke er sendt til godkendelse.

En Google-talsmand udtaler følgende:

– “Vi mener, at Google Maps er den mest omfattende, nøjagtige og brugervenlige korttjeneste i verden. Vores mål er at gøre Google Maps tilgængeligt for alle, som ønsker at bruge tjenesten, uanset enhed, browser eller styresystem.”

Det forventes, at den nye iOS-udgave af Google Maps vil inkludere turn-by-turn-navigation. Det var ikke en del af den app, som tidligere var installeret på iPhones.

Sagen efterfølgende

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden gik et skridt videre. 15/11/2012 blev fortællingen ført videre med artiklen Steve Wozniak: Tror Microsoft er mere innovative end Apple – Historien finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..