Google med iPad-konkurrent inden seks måneder

Googles chef Eric Schmidt har til en italiensk avis udtalt, at Google kommer med en tablet indenfor seks måneder.

Google med iPad-konkurrent inden seks måneder

Krigen mellem Apple og Google bliver måske intensiveret yderligere, i løbet af de kommende seks måneder. Google kommer formentlig med en tablet, der skal konkurrere med Apples iPad.

Googles topchef Eric Schmidt har i et interview med en italiensk avis udtalt, at Google planlægger at markedsføre en tablet af højeste kvalitet, skriver TheNextWeb.

Det skal dog tages i betragtning, at interviewet med Eric Schmidt er blevet oversat ved hjælp af Google Translate. Derfor kan det ikke udelukkes, at Eric Schmidt har mente noget andet, end det oversættelsen viser.

Udtalelsen kunne også betyde, at Google planlægger at samarbejde med f.eks. Motorola eller Samsung, om at markedsføre en tablet.

Faktum er, at der ifølge Eric Schmidt indenfor de næste seks måneder, kommer ekstra ammunition til krigen mellem Google og Apple.

Kilde: TheNextWeb

Opdateringer i sagen

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. d. 24/11/2011 gik vi videre med temaet i en artikel der omhandler Officielt: Asus Transformer Prime kommer til Danmark – Læs den her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Tablet finder du her. .