Google Nexus smartwatch får nyt liv med nye rygter

På MWC messen i år var det meget tydeligt at wearables er noget producenterne interesserer sig meget for, nu kan Nexus være på vej

Google Nexus smartwatch får nyt liv med nye rygter

Selv Google var ude og snakke om smartwatches og det er noget som sætter gang i rygterne om et Nexus smartwatch. Blandt andet den kendte leakster, EVLeak, er ude med forskellige rygter. Han mener at det bliver LG som skal producere smartwatchet.

Specifikationer går på at, uret vil ligne mange andre med en 1,65” skærm i opløsningen 280×280. Det er nogenlunde samme størrelse som Samsung Galaxy Gear 2, men med lidt lavere opløsning. Skærmen vil i øvrigt være af IPS teknologi baseret på e-ink eller e-paper, for at give den bedste oplevelse.

Processoreren er der desværre ingen rygter om, men uret skulle have 512mb ram og selvfølgelig Kikat 4.4 når nu det er en Nexus enhed. Uret skulle efter sigende have 4GB hukommelse hvilket betyder at det nok kan køre selvstændigt uden at få forbindelse til en smartphone, men uret vil så være afhængig af WiFi for at få internetforbindelse.

Rygterne siger at Nexus smartwatchet skulle være klar til at blive masseproduceret, men da alt dette blot er rygter skal vi næppe forvente Nexus smartwatches på gaden før sommer.

Kan en smartwatch fra Google Nexus serien få dig lokket på smartwatch-bølgen, eller går du efter et af de andre mærker?

Mere til sagen

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden fulgte op på sagen. 8/2/2014 havde redaktionen fokus på artiklen; HTC har løst batteriproblemet på smartwatches – Den finder du her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..