Google: Nu skal Android være helt flydende

Google har arbejdet hårdt på, at få Android gjort mere smooth og flydende – og med Android 4.1 er det lykkedes bedre end tidligere.

Google: Nu skal Android være helt flydende

Under den netop afholdte Google I/O blev vi præsenteret for Project Butter, der er et projektnavn for noget, som skal gøre Android mere flydende. Sådan fortalte Google det selv fra scenen.

Project Butter har arbejdet med, at få Android helt smooth og flydende, og med denne version 4.1, får vi nu den mest flydende version af Android til dato. Den lyder navnet Jelly Bean.

Med det kom Google også med en indrømmelse, som mange måske lidt har ventet på, nemlig, at det indtil nu ikke har været taget seriøst nok med lags, hak osv. i brugeroplevelsen, fra Googles side af.

Med Android 4.1 har Google blandt andet forbedret styresystemets touchfølsomhed. Så snart skærmen berøres, vil CPU accelerere til 100%, hvilket betyder den med det samme er klar til at modtage kommandoer og inputs – helt uden lag.

I de smagsprøver, som blev fremvist af Jelly Bean så kan vi kun give Google ret i, at det er væsentligt mere flydende end vi har set på tidligere Android versioner.