Google Play bukker under for Nexus 4 efterspørgsel

Den enorme efterspørgsel for Google Nexus 4 by LG får Google Play butikken til at bukke under.

Google Play bukker under for Nexus 4 efterspørgsel

Det er kun lidt mere end to uger siden at startskuddet for salget af Google Nexus 4 by LG gik i gang.

Den gang var efterspørgslen så stor at kunder havde problemer med at gennemføre et køb i Google Play, inden telefonen blev udsolgt.

LG Nexus 4 udsolgt på få minutter

I går gik anden runde af salget så i gang da Google igen åbnede for et nyt udbud af Google Nexus 4 enheder, men igen gik Google Play i knæ.

Flere brugere oplevede at de ikke kunne gennemføre et køb eller blev mødt med et udsolgt skilt kun få sekunder efter startskuddet havde lydt.

Google Play problemer
Endnu en fejl i Google Play, denne gang står der øverst i vinduet skrevet: “Google Play is currently experiencing very high traffic. Nexus 4 is not sold out and will still be available for purchase. Please try again shortly. Thank you for your patience.”

Google: Ikke udsolgt

Men Google var hurtigt ude med meddelelse om at hjemmesiden lige nu oplevede et enormt pres og man skulle derfor fortsætte med at prøve at gennemføre et køb, samt opdatere hjemmesiden.

Problemet for kunderne er blot at, det nu er anden gang de oplever massive problemer med bestillingsproceduren, og det har givet anledning til kritik på diverse hjemmesider som AndroidcentralAndroidcommunityAndroidguys samt mange andre steder.

– Google Nexus 4 by LG klar til julehandlen i Danmark

I Danmark forventes Nexus 4 dog ikke til salg før engang i december måned ifølge LG.