Google Play opdateres med nye features

Google er i gang med at udsende ny version af Google Play med nye features, ikoner og bedre navigering.

Google Play opdateres med nye features

Applikationer til Android enheder er at finde i Google Play butikken, og netop den opdateres nu med nye features og funktioner.

En af de nye og tiltrængte funktioner, er at det nu er muligt at rydde op i sin historik-liste over alle de applikationer man har haft eller har installeret. Ved at holde fingeren på en app til den er markeret, kan man herefter tilvælge alle de apps man ikke længere vil have til at fylde på listen, og slette dem fra oversigten.

En anden men også tiltrængt funktion der er kommet til, er at Google Play nu husker ens position når man ruller ned af en liste og hopper ind og ud af apps. Funktionen virker hvad enten det er under ens egne lister, eller når man søger efter en app.

Applikations-notifikationer er også blevet forbedret med uddybende information om hvilke apps der kan opdateres, samt når en applikation er opdateret eller installeret vises dens ikon, i stedet for den generelle ”Applikationen er installeret”-ikon.

Google Play bliver løbende opdateret af Google i baggrunden, det kan derfor betyde den måske allerede er installeret på din enhed. Har du ikke modtaget opdateringen kan den hentes manuelt her via Androidpolice.com.

Google Play opdatering 3.9.16
Hold fingeren på en applikation til den er valgt, tilføj herefter flere til listen ved at markere dem, til slut kan de slettes ved at trykke på ikonet i øverste højre hjørne.