Google Play runder 25 milliarder downloads

Antallet af downloads i Google Play Store er næsten fordoblet siden foråret - og har nu rundet 25 milliarder downloads.

Google Play runder 25 milliarder downloads

Tilbage i maj måned kunne vi berette, at Google havde rundet 15 milliarder downloads i deres applikationsbutik Google Play Store – tidligere Android Market.

 Google Play når vigtig milepæl – Apple dog stadig foran

Denne milepæl er dog nu næsten fordoblet. Google har netop offentliggjort, at de nu har rundet 25 milliarder downloads i Google Play Store.

Milepælen fejres blandt andet med en række tilbud de næste fem dage, hvor du kan downloade applikationer fra Gameloft, Electronic Arts, Rovio og mange flere til nedsatte priser. Det annoncerer Google på deres officielle Android blog.

Til trods for, at der findes flest enheder med Android på, så er Apple stadigvæk i front. De offentliggjorde i juni måned, at de havde rundet mere end 30 milliarder downloads af de 650.000 applikationer der findes i Apples App Store. De nyeste tal viser, at der i Apples App Store er ca. 700.000 applikationer, mens der i Google Play er 650.000 – så de ånder Apple i nakken.

Seenste nyt om emnet

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 26/9/2012 havde vi dette at sige med artiklen Så meget fejler iPhone 5Klik her for den påfølgende artikel.. Se også de seneste nyheder om emnet her.