Google pønser på VR til legepladsen

Et kommende samarbejde mellem Google og legetøjsproducenten Mattel indikerer at VR snart finder vej til legetøjshylderne

Google pønser på VR til legepladsen

Selvom Virtual Reality beregnes som værende uegnet for børn, afskrækker det hverken søgegiganten Google og legetøjsspecialisten Mattel i at indlede et samarbejde om nye legemuligheder for de små.

De to partnere inviterer til et fælles presse-event forud for legetøjsmessen NYC Toy Fair den 13. februar under overskriften ”View What’s Possible’.

Hvordan det nye legetøj vil tage sig ud er endnu uvist, men invitationen rummer flere ledetråde som peger på et VR-headset i barnestørrelse. Et billede af View-Masteren, en billedfremviser med 3D-effekt, cementerer at en opdatering af det ikoniske legetøj med rødder i 1930’erne er på trapperne.

Prøv VR allerede nu

Det er ikke første gang at Google forsøger sig med at brede Virtual Reality til masserne. Under sommerens I/O messe introducerede Google ’Cardboard’, et stykke pap-origami der i de rette folder kan forvandle din mobil til et VR-headset.

Klik her hvis du vil prøve Googles VR til spotpris.

Sagen videre

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden fortsatte fortællingen. 14/8/2014 gik vi et spadestik dybere og bragte artiklen; Se Samsung Gear VR – Historien bringes videre her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.