Google udvides på iPhone

Sig søgeordet til iPhone, og Googles søgemaskine søger automatisk på det. Dette er Googles nye koncept.

Google udvides på iPhone

Det er blevet nemmere for iPhone-brugere, at benytte Googles tjenester. I går lancerede Google en ny version af den populære søgemaskine til iPhone, hvor brugeren kun skal nævne det ord, man søger – helt uden at røre en finger.

Søger man f.eks. på sushi, så bør de nærmeste sushi-restauranter dukke op, fordi Google benytter sig af mobilens geodata. Søgeresultaterne prioteres også efter, hvor i verden brugeren er.

Flere anmeldere af it-udstyr er begejstrede for denne applikation, og ifølge nyhedsbureauet DPA, genkender softwaren ord med meget stor nøjagtighed.

Ifølge iphoneguide.dk gør programmet selv opmærksom på, at det er bedst, hvis man benytter sig af engelsk med nordamerikansk accent. Test viser, at “James Bond” sagtens kan genkendes, mens “Tour de France” har det sværere.

Google vil forsøge at udvikle konceptet til andre avancerede mobiler med internetadgang. Programmet kan hentes gratis til iPhone via App Store.

Seenste nyt om emnet

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 19/11/2008 bragte vi nyt i sagen med sagen; Status: Iphone har den laveste fejlprocentKlik her og læs den fulde artikel.. Seneste nyt om tematikken finder du her.