Googles 3D-tablet snart klar til salg

Project Tango er en noget anderledes tablet, men den kan være rykket noget tættere på et salg

Googles 3D-tablet snart klar til salg

Google har gennem et stykke tid arbejdet på en tablet, der giver nye muligheder med blandt andet flere sensorer. Navnet er Project Tango, og nu er Google ved at gøre klar til tablettens indtog på Google Pay Butik.

Siden på Googles butik til Project Tango er blevet gjort klar, så den kun mangler at blive offentliggjort. Lige nu kan man ikke finde den, hvis man søger på den, men udviklerudstyret kan ses på denne side.

Læs også: Google vil menneskeliggøre mobiler

Selvom det er nogle voldsomme specifikationer, så er det ikke en tablet for alle. Blandt andet er der ingen garanti på Project Tango. Modsat de nye Nexus-enheder så er det Android 4.4.2 KitKat, der er styresystemet.

Der er ingen pris på tabletten endnu, men ved Googles udviklerkonference kunne tabletten købes i begrænset oplag for godt 1000 dollars – lige nu godt 6000 kroner.

Fortællingen går videre

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 8/11/2014 bragte vi artiklen; HTC laver premium tablet næste år, low-end er ikke profitabelt – Den finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.