Googles forventer at sælge millionvis af Pixel-mobiler

Google tror på et stærkt Pixel-salg, til trods for begrænset tilgængelighed og høj pris.

Googles forventer at sælge millionvis af Pixel-mobiler

Søgegiganten tror på et stærkt salg for selskabets to nye stjernetelefoner, Pixel og Pixel XL. Ifølge analyseinstituttet Digitimes, vil Google skibe 3 til 4 millioner Pixel-telefoner i årets sidste kvartal.

Det stærke salg bliver en appelsin i turbanen for taiwanesiske HTC, selskabet bag fremstillingen af Pixel og Pixel XL for Google, da det kan se frem til en vækst i årets mobilproduktion.

Chefanalytiker hos Digitimes, Luke Lin, anslår, at to Google-telefoner sammenlagt vil stå for mellem 40 og 50 procent af HTC’s samlede produktion.

HTC’s kan se frem til at skibe sammenlagt 7 millioner smartphone i andet halvår 2016, en merproduktion på omkring en million enheder i forhold til et anslået salg på 5,8 til 6,1 millioner smartphones i årets første halvår.

Læs også: Pixel smider Nexus-mobilerne ud af Google Store

Blegner i forhold til iPhone 7

Selvom Google havde Apples iPhone i sigtekornet under præsentationen af Pixel og Pixel XL, har selskabet lang vej op til ærkerivalens salgstal.

Digitimes estimerer, at Apple har bestilt i alt 95 millioner iPhone 7 og 7 Plus modeller for 2016.

Se også: Google gør det nemt at skifte fra iPhone til Pixel 

Fortællingen går videre

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden gik videre med historien. 5/10/2016 gik vi videre og publicerede artiklen; Motorola: Disse Moto-telefoner får Android 7.0 NougatKlik her og læs artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.