Googles kagemand er snart klar

RYGTE: Flere ting tyder efterhånden på en meget snarlig lancering af styresystemet Google Android 2.3, som har tilnavnet Gingerbread

Googles kagemand er snart klar

Et rygte fra siden Intomobile.com, forudsiger at vi meget snart vil se offentliggørelsen af Android 2.3 – også kaldet Gingerbread.

Ifølge kilden, vil den tilhørende SDK (Software Development Kit) som benyttes til at udvikle applikationer, debutere allerede den 11 november.

Denne dato ligger bemærkelsesværdigt tæt op af den 8. november hvor Samsung har indkaldt til pressemøde i New York, og det har været spået at efterfølgeren til Google Nexus One – nemlig Google Nexus Two bliver præsenteret ved denne lejlighed.

Samsung har dog efterfølgende afvist Nexus Two.

En statue af en kagemand har desuden indtaget græsplænen hos Google, hvilket kan tolkes som et tegn på at lanceringen står for døren.

Ydermere er det blevet spottet at enheder som kører Gingerbread er begyndt at pinge forskellige websider, hvilket tyder på at styresystemet allerede testes på enheder rundt omkring.

Sidst men ikke mindst, spekuleres der i at den nyeste version af Google Maps, indeholder nogle grafiske elementer som forudsiger hvordan det nye styresystem kommer til at se ud.

Det skal dog nævnes, at der udelukkende er tale om ikke-dokumenterede rygter. Det er altså ikke sikkert at vi ser Gingerbread allerede om en lille uges tid, men der er efterhånden en del der tyder på en snarlig lancering.