Gør dit Apple produkt unikt – simpelt, meget simpelt

Er du også træt af, at din Macbook eller iPhone til forveksling ligner alle andres? Løsningen er noget så simpelt som et klistermærke.

Gør dit Apple produkt unikt – simpelt, meget simpelt

Kender du denne situation?

Du sætter dig i lokalet til forelæsningen, og alle andre i lokalet hiver den samme sølvfarvede 13″ Macbook Pro op af tasken.

Eller du kommer ind af døren nede på cafeen, og der sidder alle de unge trendy caffelatte-drikkende mennesker, og flasher deres nye iPhone 5 i enten sort eller hvid farve.

Det er lige så kedeligt, som at se en propaganda-film fra det gamle Sovjet unionen.

Men hvordan får man en personlig stil, når man render rundt med et Apple produkt ligesom alle de andre lemminger? Løsningen er noget så simpelt som et klistermærke.

Dansk produceret klistermærke

Make it stick er navnet på dansk producerede klistermærker til Apple produkter. Bag Make it stick står den 25-årige viborgensiske iværksætter Mads Høegh Jensen, der begyndte at producere klistermærker for et lille halvt års tid siden.

Link: Make It Stick

Klistermærkerne passer til Apples iPad, iPhone eller Macbook produkter og Make it stick praler af 2500 forskellige mulige kombinationer af stickers, hvoraf de 468 er til iPhone.

Klistermærkerne leveres i forskellige design og farvemuligheder, og alle stickers er produceret i Danmark.

Mads Høegh Jensen fortæller til Mobilsiden.dk, at han er meget lydhør over for forslag til nye designs, og langt de fleste nyere designs er da også designet på baggrund af forslag fra kunder.

I det nye år forventer Mads Høegh Jensen, at det også bliver muligt at bestille unikke personlige designs (custum design) hos Make it stick.

Flere nyheder i sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 15/12/2012 fik historien nyt liv med sagen; De mest downloadede apps i App Store er..Klik her og læs den fulde artikel.. Seneste nyheder om iPhone ser du her..