Gratis mobil-tv hos TDC året ud

Kunderne skal lære at bruge mobil-tv. Derfor er tjenesten gratis resten af året.

Gratis mobil-tv hos TDC året ud

TDC har netop sørget for at deres kunder kan se gratis mobil-tv resten af året.

– "Vi vil have kundernes øjne op for de andre tilbud som findes på mobilen, ud over samtaler og sms", siger Anders B. Christjansen, direktør i TDC Mobil, til Mobilsiden.dk.

For at kunne se tv på mobilen hos TDC kræver det en 3G-mobil, et TDC abonnement (dog ikke pre-paid) og så skal du befinde dig i et område med 3G dækning – det vil sige de lidt større byer.

Anders B. Christjansen siger, at tilbuddet skal være med til at positionere TDC og fordoble antallet af mobil-tv brugere. Han vil dog ikke oplyse, hvor mange kunder som allerede nu benytter sig af mobil-tv. Kun at mange ikke kender muligheden.

Under dette års Tour de France var der mange brugere på mobil-tv, men TDC kunne se et fald i tv-seeningen, da den danske cykelrytter Michael Rasmussen blev smidt ud af touren.

De brugere som allerede nu benytter sig af mobil-tv ser i gennemsnit 9-10 minutters tv via mobilen om dagen.

TDC har ikke aktuelle planer om at udbygge det eksisterende kanaludbud.

Videre om emnet

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 8/10/2007 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel med tematikken Telia Sonera tillades ikke at lukke for TDCKlik her for at læse artiklen.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om TDC..