Har alderen gjort Apple mere brugervenlig?

I denne video får vi en lille påmindelse om hvad app-æraen har gjort for brugervenligheden, når børn skal betjene en Apple II.

Har alderen gjort Apple mere brugervenlig?

Den daværende Apple-boss Steve Jobs skabte med Apple i 1984 en revolution. Macintosh blev født som den første masseproduceret, personlige computer med grafisk brugerflade og en mus. 

Google overhaler Apple på værdien

Siden har brugervenligheden været i højsædet hos den californiske techgigant, og det har sat tydelige spor på hele tech-industrien med smartphones, app-butkker og så videre. Mobilsiden er i den forbindelse stødt på en lille video, der bekræfter den påstand, og som i naturligvis ikke skal snydes for.

Herover finder i den knap 8 minutters lange video af børn i 6 – 13 årsalderen, der på underholdende vis, forsøger sig i kast med en Apple II, der blev lanceret tilbage i 1977. Vi vil klart anbefale at se hele balladen, da der altså er et par guldkorn iblandt kommentarerne.

Kilde: Cult of Mac

 

 

Sidste opdatering af historien

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden gik videre med historien. 23/5/2014 publicerede vi artiklen; WWDC 2014 – her er hvad Apple bør byde på – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..