Har du skiftet spejlreflekskameraet ud med din smartphone? [AFSTEMNING]

Brugte du spejlreflekskameraet til at tage billeder fra sommerferien, eller er kameraet i din smartphone nu blevet gode nok til at erstatte dem?

Har du skiftet spejlreflekskameraet ud med din smartphone? [AFSTEMNING]

Sommerferien er slut for de flestes vedkommende. Du har måske derfor været af sted sydpå eller andetsteds i en uge eller to og skudt en masse billeder. I denne uge vil vi gerne høre mere om, hvordan du har fået feriens billeder i hus.

Kameraerne i smartphones har i løbet af de sidste år udviklet sig til at kunne udfordre de dedikerede kameraer til langt de fleste personers husbehov, men der kan stadig være situationer, hvor et spejlreflekskamera med en godt objektiv er at foretrække.

Læs også: Har du behov for en pen til din mobil/tablet? [AFSTEMNING]

Ugens spørgsmål går derfor på, om kameraerne i smartphones har udviklet sig så meget, at du nu kan nøjes med at skyde feriealbummet med en iPhone, Android- eller Windows-telefon?

Tag del i afstemningen herunder og uddyb endelig i en kommentar, hvis du vil fortælle nærmere om, hvorvidt smartphones har ændret måden, som du tager billeder på ved forskellige lejligheder såsom ferien.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Efterfølgende nyt om emnet

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 12/8/2016 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen Første smartphone med 8 GB RAM kan allerede være på vej – Historien bringes videre her. Seneste nyheder om Smartphone findes her..