Hearthstone får blød Android-start [UPDATE]

Blizzards populære online kortspil Hearthstone er begyndt at finde vej til Android-tablets, men kun få lande

Hearthstone får blød Android-start [UPDATE]

[UPDATE]

Der skulle nu være fri bane for alle Android-tablets og ikke kun dem i Canada, Australien og New Zealand. Der er et krav på mindst 6″ skærm, men der bliver arbejdet på en version til mindre skærme.

Oprindelig artikel:

Der er massevis af spillere af Blizzards Hearthstone verden over, og der er sågar verdensmesterskaber i spillet. Hidtil har det kun været iPads, der har kunne spille spillet, når det kommer til mobile enheder, men nu kommer Android-tablets også med.

I første omgang er det dog kun Australien, New Zealand og Canada, der kan spille Hearthstone fra en Android-tablet. Blizzard har valgt en såkaldt blød lancering.

Læs også: Blizzards Hearthstone til Android tablets i år, mobiltelefoner næste år

De tre lande bliver altså en form for prøveklude, inden spillet når resten af verdens mobile skærme.

Spillet går i korte træk ud på, at man får et spil kort, der består af væsner og kræfter. Dem skal man så bruge på bedst mulig vis for at få modstanderes livspoint til at nå 0.

Blizzard selv har meldt ud, at den verdensomspændende lancering af Heathstone til Android-tablets vil begynde i de kommende dage uden dog at sætte en konkret dato.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. mobilsiden fulgte op på historien. 12/12/2014 blev sagen bragt videre med en artikel der drejer sig om Sådan deler du din Chromecast med vennerne [TIP]Klik her og læs artiklen.. Seneste nyheder om Tablet finder du her..