Hele 15 procent kører nu iOS 6

Apples iOS 6 er kommet godt fra start og det er allerede downloadet på 15 procent af alle iOS enheder.

Hele 15 procent kører nu iOS 6

En dag efter Apples mobile styresystem iOS 6 er blevet frigivet har 15 procent af iOS-brugere allerede opdateret til den nyeste version, ifølge en ny rapport, der er lavet af reklame- og analyse firmaet Chitika. Det skriver Cnet.com.

Tallet får Chitika fra et udpluk af millioner af mobile annoncevisninger fra deres annoncenetværk mellem i går og i dag.

-”Den store udbredelse af opdateringen, er et resultat af den produktstruktur Apple har dedikeret sig til, især sammenlignet med Androids nyeste operativsystem (version 4.1 Jelly Bean), som kun oplevede en 1,5 procents udbredelse inden for de første to måneder,” siger Chitika.

 Android-brugere halter fortsat langt bagefter

iOS 6-softwaren kommer pre-installeret på Apples iPhone 5, som både TDC, Telia og Telenor netop har startet forsalg på. Den officielle salgsstart er fredag den 28. september i Danmark.

Mere om temaet

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 24/9/2012 gik redaktionen videre og publicerede historien; Disse mobiler kommer til salg i september måned – Du finder den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..