Her er de mindst driftsikre mobilmærker

Ikke alle mobilmærker er lige stabile. Det viser en ny undersøgelse.

Her er de mindst driftsikre mobilmærker

LG fører listen over de mindst driftssikre mobiltelefoner.

Således har mere end en tredjedel af LG-kunderne – 34 procent – oplevet problemer med deres mobiltelefon inden for de seneste 12 måneder, viser en ny undersøgelse foretaget for prissammenlignings-sitet Moneysupermarket.com

Undersøgelsen inkluderer data fra flere end 2000 britiske mobilbrugere.

Hitlisten…

Her er hitlisten over de mest problemfyldte mobilmærker.

1. LG (34 procent)
2. Sony Ericsson (33 procent)
3. Samsung (25 procent)
4. Nokia (24 procent)
5. Motorola (22 procent)

Tallene fortæller hvor stor en procentdel af kunderne, som har oplevet problemer med mobiltelefonen indenfor det seneste år.

Ifølge James Parker, der leder mobilafdelingen ved Moneysupermarket.com, er det ikke nogen overraskelse, at LG topper listen.

– “Det er formentlig ikke et tilfælde, at LG-brugerne oplever flest fejl, da det ofte er de mest avancerede telefoner, der er tale om,” siger James Parker til teknologi-sitet The Register.

Ingen kommentarer

Mobilsiden.dk har forsøgt at få en udtalelse fra LG, men firmaets skandinaviske afdeling ønsker ikke at udtale sig om sagen, da der er tale om en britisk undersøgelse.

Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra LG’s britiske afdeling eller fra Sony Ericsson.

Mere om fortællingen

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 5/3/2009 havde vi dette at sige med en nyhedsartikel med fokus på Mobilen udbredt til 60 procent af verdensborgerne – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Få også seneste nyt om sagen her.