Her er de mobiler der kommer i december

Se her, hvilke mobiler der kommer på hylderne i december.

Her er de mobiler der kommer i december

Uanset om du selv mangler en ny mobil, skal købe en til julegave, eller bare er nysgerrig, kan det være rart at vide, hvilke nye mobiler, der kommer i butikkerne i den kommende måned.

Vi har spurgt teleselskaberne, hvilke nye mobiler de får på hylderne i julemåneden, og herunder kan du se hele listen.

Den længe ventede Galaxy Nexus, og en kæmpe-mobil fra Samsung er blandt nyhederne i telebutikkerne. Men der er også to andre styresystemer, der er aktuelle i denne måned, nemlig Nokias Series40 og Samsungs Bada.

Galaxy Nexus, Samsung, Google
Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus

Her er mobilen, der er blevet til i et samarbejde mellem Samsung og Google. Galaxy Nexus bliver den første mobil med den nye version af Google-styresystemet, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Skærmen er på hele 4,65 tommer, og af typen Super AMOLED, med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Processoren er 1,2 GHz og dual-core.

Læs mere om Samsung Galaxy Nexus her.

Se her, hvor du billigst får fingrene i Samsung Galaxy Nexus.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note. Foto: Samsung

Samsung Galaxy Note

Er det en mobiltelefon eller en tablet? Måske er det i virkeligheden mest en mellemting.

Galaxy Note er nemlig hele 5,3 tommer stor, og ligger sig derfor pænt mellem Samsungs største mobil, der er 4,3 tommer, og Samsungs mindste tablet, der er 7 tommer.

Galaxy Note har desuden en 1,4 Ghz dual-core processor, er baseret på Android 2.3 med Samsung Touchwiz, og har en stylus med i pakken.

Se her, hvor du finder Galaxy Note til den bedste pris.

motorola droid razr
Motorola Razr

Motorola Razr

Denne mobil bliver muligvis Motorolas comeback i Danmark. Topmodellen har en skærm på 4,3 tommer af typen Super AMOLED, en 1,2 Ghz dual-core processor og et 8 megapixels kamera. Se flere specifikationer på Razr her.

Læs anmeldelsen af Motorola Razr.

Find den bedste pris på Motorola Razr her.

nokia asha 300
Nokia Asha 300

Nokia Asha 300

Modellen blev præsenteret under Nokia World, og er baseret på styresystemet Series40.

Asha 300 har både et fysisk T9-tastatur og en touchskærm. Den har en 1 GHz processor, 3G-forbindelse og et fem megapixels kamera.

Asha har også FM-radio, Bluetooth, og kan håndtere hukommelseskort på op til 32 GB.

samsung bada
Fra venstre: Samsung Wave 3, Samsung Wave M og Samsung Wave Y

De nye Bada-modeller

Samsung præsenterede i august tre nye smartphones med deres  eget styresystem Bada, Samsung Wave M, Wave Y og Wave 3.

Umiddelbart er der ingen af teleselskaberne, der får de nye Bada-mobiler på hylderne. De fire store operatører har da også tidligere stillet sig skeptiske over for styresystemets fremtid.

Men det betyder ikke, at Wave-modellerne ikke kan fås i Danmark. Flere mobilforhandlere har dem nemlig på hylderne.

Samsung Wave 3 har en 4 tommer AMOLED skærm, og et fem megapixel kamera. Se her, hvor du finder Wave 3 til den bedste pris.

Samsung Wave Y er en billigere model, med en 3,2 tommer skærm, et 2 megapixels kamera, og en 832 MHz processor. Se her, hvor du finder Wave Y til den bedste pris.

Den sidste, Samsung Wave M, er endnu ikke kommet til salg.

OBS!

Lanceringsdatoer er altid en størrelse, der kan ændre sig med tiden. Der er derfor forbehold for, at der kan komme flere til listen, eller modsat.

Temaet følges op

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden har bragt sagen videre. 30/9/2011 fulgte vi op med en vinkel omkring Skype bringer video-telefoni til Galaxy Tab og Xoom – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..