Her er OnePlus One-invitations vinderne

Så er der fundet 3 heldige vindere af en invitation til at købe en OnePlus One

Her er OnePlus One-invitations vinderne

Klokken har slået 12, og vi har fundet de 3 vindere af en invitation til at købe OnePlus One 64GB Sandstone Black-telefonen, som har fået så meget omtale siden den kom til verden.

De 3 vindere og deres vindende begrundelser er:

Jacob Jørgensen

“Kære mobilsiden.dk

Jeg har nu været trofast androidfan siden den spæde start i DK. Jeg har kæmpet mod sith-magten i mange år,- folk der har skævet og kommenteret mit valg af mobiler.

Jeg faldt for charmen ved Cyanogens kamp mod den dominerende overmagt, og ser OnePlus One som en vigtig spiller på markedet. Et projekt jeg meget gerne vil støtte. Innovation, frihed og overlegenhed er deres kendetegn. 

Jeg har løbende fulgt udviklingen på jeres site, og er trofast læser af mobilsiden.dk og jeres medarbejdere.

Hvis jeg bliver en af de tre heldige, så lover jeg jer (fortsat) troskab. Men det resulterer også i en knægt som der bliver overlykkelig som var det en juleaften.

Tak for skrivepladsen;-)

Brgds.”

Læs også: Store navne holder øje med Cyanogen

Nicolai Mortensen

“Det må da være mig der skal have den. Jeg er SÅ træt af de andre her på arbejdet har så travlt med deres iPhones og hvor dejlige de er. Og nu da 6’eren lige er kommet frem ville det være über-sprødt at kunne fremvise en bedre telefon til den halve pris!!!

Derudover bruger jeg lang tid i bus til og fra arbejde og mangler en stor dejlig skærm at se mine film og serier på.

Glemte jeg at sige at jeg er sikker på at mit liv generelt vil blive bedre og mere kulørt hvis jeg ejede en telefon af den kaliber og kvalitet? Jeg tror jeg altid vil have medvind når jeg går, jorden vil bevæge sig for at følge mig på vej og solen vil altid skinne! :-)”

Læs også: OnePlus lover kort ventetid på Android L

Johan

“Jeg har prøvet de fleste mærker f.eks. HTC, Samsung, Nokia og selfølgelig iPhone. Men der er ingen mobil, der får mig til at savle som en OnePlus One. Jeg har støvsuget forumer og andre hjemmesider for at få et invite, men uden held.

Jeg har læst samtlige artikler her på Mobilsiden.dk om OnePlus One, og forventningerne er i top. Jeg er en fast læser af Mobilsiden (den er min startside) og jeg gerne skive et bruger review til jer, hvis I vælger mig ;)”

Læs også: OnePlus One – det store billedgalleri

Stort tillykke til Jacob, Nicolai og Johan, I vil høre fra os inden længe.

Flere nyheder om Oneplus

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 9/9/2014 gik vi videre og publicerede nyheden om Vind en OnePlus One-invitation – Læs mere her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.