Her er seks features Apple burde stjæle fra Android

Har du tænkt ”gid min iPhone kunne det på samme måde som Android” så læs her om seks ”killer features”.

Her er seks features Apple burde stjæle fra Android

Mange features er i dag kun at finde på én af de to store platforme, dele der gør de skiller sig ud fra hinanden.

Nogen gange kunne man dog ønske sig, at lige netop det system man selv anvender, havde nogle af funktionerne den anden platform tilbyder.

Men har du siddet med din iPhone og følt at der manglede noget, eller tænkt at det har du set andre telefoner kunne?

Det har electropig.co.uk, der her giver seks bud på features der burde komme i den næste store iOS opdatering. Den kommer formentligt til at hedde iOS 6, og lander måske på markedet samtidig med den næste iPhone.

1. Indstillings widgets. En nemmere måde at slå Wi-Fi, Bluetooth, Airplane mode og andre vigtige indstillinger til og fra, via simple widgets.

2. Android Beam. Hvis Apple implementerer NFC teknologi, så vil det være rart med en nem måde at dele musi, billeder, dokumenter osv. – mellem to NFC enheder.

3. Giv iOS 6 en mere personlig brugerflade. Tillad at brugeren selv kan ændre på ikoner, skins osv.

4. Giv mulighed for at ændre browser-standard. Tillad at vælge hvilken browser der skal være den primære anvendte browser.

5. Hjemmeskærms karussel. Gør det muligt at kunne bevæge sig ”i ring” på hjemmeskærmen, altså at der ikke er en ende.

6. Pop-up afspiller. Samsung Galaxy S III er kommet med en eksklusiv feature, muligheden for at se film mens du skriver SMS’er. Det gøres muligt ved at mindske afspiller vinduet, og gøre den flytbar. Samtidig med at den altid er i forgrunden.