Hjemmeskærmen på Android tablets kan ændres drastisk

Chameleon vil ændre måden hvorpå vi bruger vores tablets, med innovativ tænkning ændres Android med tid og sted.

Hjemmeskærmen på Android tablets kan ændres drastisk

Android tablets har været på markedet i et par år nu, og er så småt også begyndt at vise tænder overfor andre tabletsystemer.

Men er du træt af Androids måde at håndtere en hjemmeskærm, og syntes du at hjemmeskærmen ikke er alsidig nok? – så skal du tage et bekendtskab med Chameleon.

Chameleon eller kamæleon på dansk, er navnet bag en alternativ hjemmeskærm til din Android tablet. Den tilpasser sig alene ikke kun af tid, men også af sted.

Chameleon vil ændre måden hvorpå vi bruger vores hjemmeskærm, ved at adaptere sig efter de forhold brugeren af den opfører sig på.

Du vælger at ændre hjemmeskærmen efter hvordan din dag ser ud, og på den måde adaptere Chameleon sig efter netop din hverdag.

Projektet er endnu ikke fuldendt og udviklerne bag, søger stadig efter de endelige midler til at fuldføre projektet der spås færdig i efteråret. Men se deres video herunder og lad dig inspirere af, hvad der er i vente.

Læs mere om hele projektet på teknision.com.

Mere til historien

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 14/5/2012 gik vi videre og publicerede nyheden om Google tablet rygter opstår igen – Nexus eller ej? – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..