Hovsa! Huawei billedmanipulerer Huawei P8’s kant væk

Kinesiske Huawei gør brug af kreative metoder til markedsføringen af den nye Huawei P8, hvor skærmkanten er fjernet.

Hovsa! Huawei billedmanipulerer Huawei P8’s kant væk

Producenterne må gøre brug af kreative metoder for at få forbrugernes opmærksomhed på markedet for smartphones, men ind i mellem kan det også blive for kreativt. Det viser Huawei i sin seneste markedsføring af Huawei P8. Det skriver AndroidPolice.com.

De to telefoner, som Huawei lancerede i går i London, er lige som størstedelen af smartphones i besiddelse af en skærmkant. Tilsyneladende ser Huawei dog gerne, at det ikke er tilfældet. Når skærmkanten ikke kan fjernes på de ægte varer, må man i stedet gøre det på alle billederne, der promoveres på hjemmesiden.

Læs også: HTC-bommert: Forveksler One M9 med One (M8) på Facebook

Derfor er det sorte område, der er til at finde mellem skærmpanelet og den yderste kant, redigeret fuldstændigt væk, således at skærmen tager sig endnu flottere ud på de to smartphones.

Et billede af Huawei P8 taget af AndroidAuthority til eventen i går afslører en noget anden virkelighed end hvad Huawei foregiver den at være. Kanten er ganske enkelt meget tykkere i virkeligheden.

Læs også: Call me retter op på Bubber og Chili-Klaus bommert

Herunder kan du selv se den store forskel, der er mellem det faktiske produkt og de manipulerede billeder.

Huawei P8
Huawei P8 som den tager sig ud i virkeligheden.
Huawei P8

Historien forstsætter

Fortællingens videre forløb. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 15/4/2015 bragte vi nyt i sagen med artiklen Første mobil med det nye vendbare USB Type C-stik lanceret – Følg den videre histore her. Seneste højaktuelle stof om “Smartphone” finder du i denne spalte..