HP’s nye mobiler starter stort

Hewlett-Packards genindtræden på smartphone-scenen bliver i super size

HP’s nye mobiler starter stort

Som vi kunne fortælle om for få dage siden, så påstod vedholdende rygter, at Hewlett-Packard var på vej tilbage til markedet for smartphones.
Og HP har åbenbart indset, at de ikke kunne holde kortene ind til kroppen længere, for nu har de selv meldt ud om deres kommende eventyr.

Det drejer sig som forventet om to nye smartphones til at starte med, som får navnene ’Slate 6 Voice Tab’ og ’Slate 7 Voice Tab’. De fleste kvikke læsere har allerede regnet ud, at navnet skyldes størrelsen på skærmene, hvilket må siges at være i den større ende af skalaen, hvad angår telefoner.

Smag og behag hvad angår størrelse er selvfølgelig et temperamentsspørgsmål, men inden du panter flaskesamlingen og stiller dig i kø hos din mobilforhandler, så melder HP i samme åndedræt ud med, at telefonerne kun kommer til salg i Indien i første omgang.

Der er ikke sivet mange flere oplysninger ud, men ifølge HP bliver begge telefoner udstyret med stemmestyring, Jelly Bean (Android 4.2), en endnu uspecificeret quad-core processor, 16GB hukommelse og plads til et microSD kort med op til 32GB.

6 tommer udgavens display bliver på 1.280 x 720 og 7 tommeren bliver udstyret med 1.280 x 800. Dertil to fronthøjttalere, et 2 megapixel webkamera og et 5 megapixel kamera på bagsiden.

Der er endnu ikke sat et prisskilt på nogen af de to telefoner.

Mere til sagen

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 14/1/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel der tunede ind på Nvidia Tegra K1 chip imponerer i første testKlik her og læs videre.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..