HTC afslører sjælden One M9 i 24 karat guld

HTC viser en ny, særligt begrænset udgave af One M9 i 24 karat guld frem, der fungerer som billet til aftenens Champions League-finale i Berlin.

HTC afslører sjælden One M9 i 24 karat guld

HTC løfter sløret for en særlig 24 karat guldudgave af topmodellen, One M9 i forbindelse med finalen i Champions League, der i aften finder sted i Berlin.

En konkurrence har i løbet af maj måned kørt på HTC’s internationale Facebook-side, hvor man skulle gætte, hvor mange fodbolde, der figurerede i en kort video.

Hovedpræmien er denne særlige guldmodel i kun to eksemplarer, der samtidig, ifølge reglerne, fungerer som gratis billet til det store fodboldopgør i aften.

Læs også: Samsungs Iron Man-smartphone officielt lanceret

Gennem HTC’s samarbejde med UEFA som officiel sponsor for Champions League er der med denne særlige smartphone reserveret to pladser til kampen i aften.

Du kan derfor ikke få fingrene i denne unikke variant af HTC One M9, hvis pengepungen skulle række til det, da vinderne allerede blev fundet den 27. maj og formentlig befinder sig i Berlin med en guldsmartphone i hænderne.

HTC One M9 24 karat guld

Offentliggjorde billede taget med en iPhone

I forbindelse med finalen i aften offentliggjorde HTC i forgårs tre billeder af den – formentlig – værdifulde og ganske eksklusive smartphone. De tre billeder kom frem på både Facebook og Twitter, hvoraf et af dem viser smartphonen bagfra.

Læs også: HTC-bommert: Forveksler One M9 med One (M8) på Facebook

Problemet er blot, at den meget reflekterende guldbelægning afslører, at kameramanden tog billederne med en iPhone. HTC er tilsyneladende mere begejstrede for iPhones kamera end sit eget, og opslagene blev da også hurtigt slettet og tilføjet på ny uden det komiske billede.

Billedet blev dog hurtigt opsnappet af opmærksomme brugere, og derfor kan du her se dem alle tre.

Mere til stoffet

Historien er stadig aktuel. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 3/6/2015 fulgte vi op med sagen om Kunder er mere tilfredse med Galaxy Note 4 end iPhone 6 – Artiklen kan du læse her her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.