HTC Danmark: Vi ombytter din HTC One S

HTC One S har været skældt ud for fejl i selve ”lakken”, HTC Danmark melder nu ud, hvordan du er stillet som forbruger.

HTC Danmark: Vi ombytter din HTC One S

HTC One S i sort er speciel og skiller sig ud fra resten af mobilerne i One serien, ved at have gennemgået en speciel proces kaldet ”Micro Arc Oxidation”.

Det betyder at mobilens legering efter behandlingen er stærkere end en almindelig telefon, og burde derfor også være mere modstandsdygtig overfor skrammer.

Det tydede de første rapporteringer fra forbrugerne dog ikke på. HTC One S i sort så nemlig ud til at have problemer med denne specielle legering.

Læs mere: HTC One S – problemer med lakken

HTC One S Fejl
HTC One S i sort med problemer i lakken.

HTC svarer på kritikken

HTC var dog hurtige til at svare på kritikken, og meldte om få isolerede tilfælde. HTC ændrede produktionen, således at fejlen ikke skulle gentage sig.

De forbrugere der dog havde problemet, fik af HTC at vide, at de kunne gå ned i forretningen, de havde købt den i, og få byttet telefonen til en ny.

Men ifølge en bruger her på Mobilsiden.dk var dette dog ikke helt så let i praksis – han kunne ikke få ombyttet sit eksemplar hos Telenor.

Han skulle ifølge Telenor undvære sin telefon i 21 dage, før han kunne få løst problemet. Han tog derfor kontakt til HTC Danmarks support, der med det samme kunne hjælpe ham med problemet.

Og nu har HTC’s nordiske direktør Peter Frølund, udtalt sig til Mobilsiden.dk. Han kan fortælle at forretningerne skal ombytte telefonen såfremt den har ”lak” fejlen.

– “Hos HTC ligger vi vægt på at levere den bedst mulige kvalitet. Derfor giver vi også vores One S kunder mulighed for at ombytte deres telefon indenfor 30 dage, der hvor den er købt, såfremt de måtte vurdere at overflade-behandlingen på One S (sort) ikke lever op til deres forventninger”, lyder det fra direktøren.

Peter Frølund tilføjer, at ombytningsmuligheden gælder ved alle nykøb af den sorte HTC One S, uanset hvornår den købes.