HTC Desire opdateres nu til Android 2.2

Bekræftet: Android 2.2, med kælenavnet Froyo, udsendes lørdag til HTC Desire-ejerne i Danmark og resten af Europa.

HTC Desire opdateres nu til Android 2.2

Betydeligt før end forventet, er HTC nu klar med en stor opdatering til topmodellen Desire, der bringer produktet op på Googles nyeste styresystems-version, Android 2.2 Froyo.

Udover, at grundsystemet er hurtigere end forgængeren, har HTC også lavet forbedringer i deres brugerflade HTC Sense, som er en del af Android 2.2 til Desire.

Blandet nyhederne er også muligheden for at optage video i HD-kvaliteten 720p, og introduktionen af funktionen AppShare, der også findes i HTC Wildfire. En anden nyhed er, at der nu Facebook status på kontakten der ringes til, fremgår af opkaldsskærmen.

 – “Vi er glade for, allerede at kunne udrulle Froyo til Desire, inklusive vores forbedringer til HTC Sense”, siger HTC’s nordiske direktør Peter Frølund til Mobilsiden.dk

Han vil ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om andre produkter end Desire også bliver opdateret til den nye Android-version.

– “Vi vender tilbage, når vi har noget at sige om den sag”, lyder det kryptisk fra Peter Frølund.

Opdateringen kommer via luften

Ejerne af en HTC Desire skal ikke gøre meget selv, for at få glæde af den nye opdatering.

Fra lørdag den 31. juli 2010 begynder opdateringerne at blive sendt direkte ud til mobilerne. Det sker via mobilnettet og mobiltelefonen vil automatisk spørge, om man vil hente opdateringen.

Af sikkerhedsmæssige hensyn vil ikke alle Desire-telefoner i Europa blive opdateret på en gang. Derfor kan der sagtens gå nogle dage, inden ens egen mobil popper op og vil opdatere.

Sletter intet, men tag backup!

HTC oplyser til Mobilsiden.dk, at opdateringen til HTC Desire ikke sletter ens personlige data, når den køres ind. Alligevel opfordres kunderne til at tage backup af vigtige data.

Som udgangspunkt bevares følgende data i mobilen: Kontakter, E-mails, opkaldslister, brugerindstillinger inkl. layout, baggrund og bogmærker samt installerede applikationer fra Android Market.

Ens personlige billeder og musik slettes heller ikke.

På Mobilsiden.dk har vi testet på den officielle Android 2.2 til HTC Desire.

Læs også:
 – Rygte: HTC Desire kommer i aluminium
 – Mobiltest: Alt om HTC Desire
 – Web-TV: Se testen af HTC Desire