HTC Desire S får Sense 3.0 og Android 2.3.5, eller?

Noget tyder på, at en stor opdatering er på vej til HTC Desire S. Men HTC vil hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

HTC Desire S får Sense 3.0 og Android 2.3.5, eller?

De seneste godt ti dage har der svirret informationer på diverse tech-blogs, om en stor opdatering til HTC Desire S. På Mobilsiden.dk har vi også tidligere skrevet om en ny software til Desire S.

Opdateringen skulle bringe systemsoftwaren op på Android 2.3.5, og brugerfladen HTC Sense op til version 3.0, samme udgave der findes på HTC Sensation.

Noget tyder på, at det primært er kunder i Storbritannien hos operatøren Vodafone, der indtil nu har fået opdateringen, men de officielle opdateringer er svære at frembringe.

HTC er tavse

Om HTC er i gang med at rulle en stor HTC Desire S-update ud, er temmelig uklart, da HTC ikke selv vil hverken be- eller afkræfte oplysningerne, selvom man skulle tro, at det ville være simpelt for producenten at vide, om der sendes opdateringer ud i et bestemt område af verden.

Mobisiden.dk har spurgt HTC Danmark om følgende:

– Kan I bekræfte, at der rulles opdatering ud til Desire S?
– Vil denne update komme til Norden? Og i givet fald hvornår?

Men svaret er ikke særligt opløftende.

– “Det er ikke noget jeg kan kommentere på. Vi melder ud herfra, når vi har nyt om kommende opdateringer etc.,” siger PR Manager hos HTC Nordic, Rikke Juul Hansen.

Tilbage er blot at vente på, om HTC Desire S ejere i vores markedsområde, kan fortælle mere end HTC kan fra officielt hold.