HTC HD2 er allerede udsolgt

På rekordtid er HD2 revet væk fra butikshylderne. HTC forventer ikke at kunne følge med efterspørgslen i december.

HTC HD2 er allerede udsolgt

Godt 14 dage efter salgsstarten er lagrene af topmodellen HTC HD2 så godt som kørt i bund.

Det er ikke bare i Danmark, interessen er stor. Også på de øvrige markeder hvor mobilen sælges, meldes om efterspørgsel.

– “De fleste butikker i Danmark har udsolgt, men der kommer flere HD2’ere til landet i denne uge og igen inden jul”, fortæller HTC’s nordiske direktør Peter Frølund.

Han opfordrer interesserede kunder til at reservere mobilen hos den foretrukne forhandler.

Niche-produkt?

HTC HD2 er tidligere blevet betegnet som et niche-produkt med en begrænset målgruppe. Umiddelbart tyder det dog på, at HD2 trods prisen omkring 4.500 kroner, har fået fat i mobilkøberne.

– “Vi er stolte og glade over at konstatere, at spådommene om at HD2 var en ‘niche telefon’ ser ud til at blive gjort til skamme. Sjældent har vi set en så stor interesse for en af vores nye telefoner – inklusive positivt feedback fra de første kunder”, lyder det fra HTC.

Mange eksperter har vurderet at HD2 fysisk er alt for stor. Men på trods af denne smule ‘malurt i bægeret’, lader det ikke til at skræmme mobilkøberne væk.

– “Efterspørgslen er stor over hele verden – så stor, at vi desværre ikke kan nå at producere nok til at følge med interessen. Vi forventer at have problemer med at følge med efterspørgselen indtil udgangen af december”, slutter Peter Frølund.

Læs også:
 – Test af HD2 – dag 1
 – Test af HD2 – dag 2
 – Test af HD2 – dag 3
 – Samlet anmeldelse af HTC HD2
 – Video: Se test af HD2

Hør historien om udviklingen af HD2