HTC: iPhone er ikke længere cool

HTCs amerikanske direktør mener ikke, at de unge synes iPhone er cool mere.

HTC: iPhone er ikke længere cool

Under en konference i Seattle talte HTCs amerikanske direktør, Martin Fichter, om en bred vifte af emner – blandt andet iPhone og Windows Phone 7.

Her sagde han blandt andet, at iPhone har mistet stemplet som cool. Han bruger som argument, at da han for nylig skulle aflevere sin datter på college, talte han med et par stykker af hendes venner.

-”Ingen af dem havde en iPhone, fordi som de sagde: “Min far har en iPhone”,” forklarer han. Han fortalte samtidig, at de unge havde HTC-, Samsung- og nogle kinesiske -modeller.

Windows Phone lider under manglende 4G

I forhold til Windows Phone 7 havde Fichter også et budskab. Han mener nemlig, at WP 7 har en akilleshæl ved ikke at understøtte 4G.

-”Alle teleselskaberne presser på med 4G-netværk, og når Windows Phone 7 ikke understøtter det, er det et problem, fordi forbrugerneikke vil blive skubbet mod Windows Phone, da der er en anden telefon, der er mere attraktiv for teleselskaberne.”

Det er dog nok primært et problem i US lige nu, da Danmark langt fra er lige så langt fremme med 4G.

Mere om stoffet

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 9/9/2011 fulgte vi op med artiklen om Kunderne køber stadig masser af iPhone 4 – Du læser den her. Seneste nyheder om iPhone findes her..