HTC lancerer første Windows 7 telefon

HTC er vanen tro i front med lanceringen af deres nye smartphone, der kommer til at køre med det nye operativsystem Windows Phone 7.

HTC lancerer første Windows 7 telefon

Det taiwanske firma HTC løfter i næste uge sløret for den nye HD3 (eller måske HD7) telefon ved et pressemøde i London, det skriver den australske mobilside SmartHouse samt ekstrabladet.dk.

Ved pressemødet vil HTC afsløre den første smartphone baseret på Windows nye platform til smartphones Windows Phone 7, der udkommer her til efteråret.

Og hvis man skal tro rygterne, kommer denne smartphone til at feje alle konkurrenter af banen.

Kæmpe skærm

Den nye HTC HD3 eller HD7, ingen ved med sikkerhed, hvad den kommer til at hedde, vil have en 4,5” AMOLED-skærm med 1260 x 800 pixel. Til sammenligning har den nye iPhone 4 en 3,5” skærm med 960 x 640 pixel opløsning og Samsung Galaxy S har en 4” AMOLED-skærm med 480 x 800 pixel opløsning.

Den nye HTC mobil kommer desuden til at have en af de nye processorer fra Qualcomm og en hukommelse på 32GB.

HTC-folkene topper denne overdådigheds smartphone med et 8-megapixel kamera og muligheden for at optage video i HD-kvalitet samt tilslutning til fladskærmen via HDMI-forbindelse.

Mere til fortællingen

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden kunne ikke lade være. 7/9/2010 gik vi et spadestik dybere og bragte nyheden om Nokia E5 – mobilen fra den gamle skole (mobiltest)Klik her og læs historien.. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..