HTC laver premium tablet næste år, low-end er ikke profitabelt

Endnu en high-end tablet er på vej fra HTC næste år, men HTC holder sig for fremtiden helt væk fra tablets til under 1000 kroner.

HTC laver premium tablet næste år, low-end er ikke profitabelt

HTC har, ifølge chef for det nordamerikanske marked Jack Tong, ikke tænkt sig at blande sig på markedet for billige tablets. Ved en begivenhed i Taipei hvor HTC blandt andet lancerede deres eksklusive Nexus 9 tablet, fortalte Tong at low-end markedet (under 1.000,- kroner) simpelthen ikke er profitabelt.

HTC vil derfor fokusere på de dyrere enheder og forventer at lancere tablets i dette segment næste år.

Tong påpeger at der er mere rum til vækst og produkt-differentiation i de øvre segmenter, og at smartphones med 5,5 tommer skærme har taget en bid af kagen for tabletter med 7 tommer skærme.

HTC har ikke været at finde på tablet markedet i lang tid, nu er de stærkt tilbage med Nexus 9, men vi skal altså ikke forvente at HTC laver tablets i den billige ende af skalaen.

Kilde: Android Central

Mere om stoffet

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/11/2014 tunede vi igen ind på emnet med en artikel der tunede ind på Z3 Tablet Compact forklaret i infografik – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også de seneste nyheder om temaet her.