HTC M8 Mini specifikationer lækket

Kendt Twitter-tipster er klar med formodentlige specifikationer på lillebror’en til den ventede HTC M8.

HTC M8 Mini specifikationer lækket

HTC er tilsyneladende meget tæt på at lancere efterfølgeren til deres enormt populære HTC One, og som vi for nyligt har set billeder af fra både bagsiden og forsiden.

Specifikationer på kommende HTC M8 lækket – mulig HTC One afløser

Flagskibsmobilen, der går under navnet HTC M8, lader dog ikke til at være efterladt alene i rampelysets skær. Kendt Twitter-tipster @Evleaks har nemlig postet de formodentlige specifikationer på en HTC M8 Mini. Det skriver TalkAndroid.

htc m8 mini læk evleaks

Som tweetet indikerer, så vil HTC M8 Mini angiveligt blive udstyret med et 720p display på 4,5”, der skal afvikle Android 4.4.2 KitKat med HTC’s egen Sense 6.0 brugerflade. Interesserede købere kan desuden glæde sig over, at knapperne vil blive placeret på skærmen og ikke under som på HTC One, hvis altså informationer taler sandt.

Under motorhjelmen skal vi forvente en Qualcomm Snapdragon 400 med 1GB RAM. Der er eftersigende 16GB intern hukommelsen, og naturligvis mulighed for udvidelse via SD kort. 

På forbindelserne melder @Evleaks om Bluetooth 4.0 og Wifi standarderne a/b/g/n/ac. Sidst men ikke mindst, så peger de lækkede specs på, at HTC M8 Mini får et 13MP kamera på bagsiden og et 5MP på fronten. 

De lækkede informationer viser altså ingen synderlig tegn på, at HTC ønsker at følge sporet fra Sony, der for nylig præsenterede deres flagskibsmobil i compact-format

Kilde: TalkAndroid