HTC One (M8): nye versioner på vej?

Rygter siger at der er to nye versioner af HTCs topmodel på vej, en der er vandtæt og en der er udformet i plastik i stedet for metal.

HTC One (M8): nye versioner på vej?

En af HTCs store fejl sidste år, var at de ikke havde nok telefoner på markedet, der manglede specielt nogle mid-range modeller til at pirre nysgerrigheden hos de forbrugere, der ikke nødvendigvis har behov for toppen af kransekagen i deres daglidags behov,

Nu tyder noget på at de vil forsøge sig lidt i samme stil som Samsung, med at kaste en række enheder på markedet til forskellige behov. Et læk fra en unavngiven kilde, fortæller til 9to5Google at HTC har to varianter af HTC One M8 i støbeskeen, HTC One (M8) Plus og HTC One (M8) Advance.

Plus modellen skulle være vandtæt ligesom Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5, have et 13 megapixel kamera med optisk billedstabilisator, et 2k display med “det højeste antal pixels hidtil”, en Snapdragon 805 processor og 3 GB RAM.

Advance vil dele specifikationer med den originale HTC One (M8) men vil være udformet i plastik i stedet for metal, denne model skulle dog hovedsageligt være rettet mod de asiatiske markeder.

Kilde: Boy Genius Report