HTC One Mini er officielt bekræftet

Inden udgangen af september kan HTC One Mini købes i de danske forretninger, bekræfter HTC.

HTC One Mini er officielt bekræftet

Der har de seneste måneder været mange rygter om en miniudgave af HTC One. Nu har HTC så langt om længe officielt bekræftet eksistensen af smartphonen.

HTC One Mini er en mindre udgave på både størrelse, vægt og specifikationer, men HTC lover den samme overordnede brugeroplevelse, som på den store model.

Designsproget i metal såvel som fronthøjtalere med Beats lyd og Ultrapixels-kameraet, er der ikke ændret på i HTC One Mini.

Se specifikationerne på HTC One Mini

HTC har lagt vægt på at skabe en smartphone, der henvender sig til dem, der synes godt om One-designet, men som vil have det pakket sammen i en mere håndterbar størrelse.

Mindre power under motorhjælmen

Præcis som når Samsung har lavet miniversioner af deres topmodeller, har HTC også lagt en mindre powerfuld hardware i One Mini.

Skærmen bliver 4,3 tommer HD 720p-model med 341 PPI mens processoren er Qualcomm Snapdragon 400 dual-core på 1,4 GHz.

Hukommelsen er reduceret fra 32 GB til 16 GB, fortsat uden mulighed for udvidelse. RAM-mængden er kun 1 GB i One Mini.

– Web-TV: Se den store test af HTC One

Den mindre fysiske størrelse betyder også mindre batterikapacitet. Denne er nede på 1.800 mAh.

Duel: One Mini mod One

4G og samme kamera

HTC har bibeholdt det fire megapixels store Ultrapixels kamera. Faktisk er der tale om præcis samme sensor som i topmodellen, fortsat med gode fotoegenskaber i dårlig belysning.

Dertil kommer seks nye temaer i HTC Zoe Videohighlights og desuden er Instagram blevet en del af Blinkfeed. HTC One Mini kommer desuden med 4G LTE-forbindelse.

– HTC One kommer i knald rød

HTC One Mini bliver tilgængelig i Danmark inden udgangen af september til en vejledende pris på 3.499 kroner uden abonnement. Farverne bliver sølv og sort.

Læs også:
Duel: HTC One Mini mod Samsung Galaxy S4 Mini