HTC vil også 1 GHz – Samsung vil HD

Det ser ud til, at Samsung er på vej med et svar til HTC's Touch HD.

HTC vil også 1 GHz – Samsung vil HD

Der er dukket spionbilleder op af, hvad der ligner Samsungs næste super-smartphone. Den skulle eftersigende hedder i8910 eller Acme, og komme med en stor 2,8″ touchscreen i meget høj opløsning. Men HD-opløsning er ikke det eneste, der præger Acme.

Ifølge rygterne skulle Samsungs næste smartphone også have HDMI-udgang, otte-megapixels kamera, GPS, trådløst netværk, DNLA og support af DivX-film.

Acme kunne være et svar på HTC’s Touch HD-smartphone, men HTC ser ud til at have andet i ærmet. Toshiba præsenterede fornyligt deres smartphone med 1 GHz-smartphone, og den bølge vil HTC også være med på.

Processoren hedder Snapdragon, og kommer fra Qualcomm, og ifølge pålidelige kilder vil HTC komme med en Snapdragon-baseret smartphone i andet kvartal i år. Det vides dog ikke om den vil køre Windows Mobile eller Android.

Videre om temaet

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden kunne ikke lade være. 3/2/2009 gik vi videre og publicerede en sag med fokus på Dell på vej med en iPhone-klon – Den finder du her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..