HTC Wildfire S opdateres til ny Android

HTC er i gang med at rulle en Android-opdatering, der også byder på en nyhed i Sense-brugerfladen, ud til Wildfire S.

HTC Wildfire S opdateres til ny Android

I disse dage har HTC gang i den helt store opdaterings-procedure, på en række af deres smartphones. Senest har ny software været sendt ud til blandt andet HTC Desire HD og Incredible S, og nu følger så Wildfire S.

Den nye update bringer Wildfire S op på version 2.3.5 af Android-systemet.

Brugerfladen HTC Sense, som HTC har lagt oven på Android, er dog stadig kun version 2.1, og ikke 3.0 som på de større enheder.

Alligevel indeholder Sense på Wildfire S en lille nyhed, nemlig den aktive låseskærm, som blandt andet er rullet ud til en række af HTC’s andre smartphones.

Opdateringen til HTC Wildfire S sendes ud via OTA (over the air). Telefonen skal således ikke tilsluttes en computer for at blive opdateret, da softwaren hentes direkte ned på mobilen, via trådløst netværk.

Efterfølgende nyt om emnet

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 11/12/2011 blev bolden spillet videre med et indlæg om Overblik: Slut med fedtede fingre på mobilskærmen, nyt keyboard til dem med store fingre og Galaxy Nexus er lige rundt om hjørnet – Du kan læse den her. Se også de seneste nyheder om emnet her.