HTCs indtjening er stærkt dalende, tjener dog stadigvæk penge

HTC holder lige knap hovedet oven vande i årets tredje kvartal, indtjeningen er faldet drastisk men der er dog stadigvæk sorte tal.

HTCs indtjening er stærkt dalende, tjener dog stadigvæk penge

HTC har offentliggjort deres ureviderede finans resultater for tredje kvartal i år, de viser at det hårdt prøvede Taiwanesiske selskab fortsat tjener penge på bundlinjen efter sidste kvartal hvor det endelig lykkedes dem at bytte de røde tal ud med sorte.

Selv om HTC klarede sig igennem endnu et kvartal uden tab på bundlinjen, så faldt både indtægt og fortjeneste. Indtægten er oplyst til 41,86 milliarder TWD sammenlignet med 65,1 milliarder i andet kvartal, fortjenesten er faldet fra 2,3 milliarder TWD til 0,64 milliarder.

HTC har i tredje kvartal præsenteret en Windows Phone udgave af deres flagskib HTC One M8 samt nogle billigere modeller Desire 510 og Desire 610.

Lidt ude i fremtiden har HTC indkaldt til en “Double Exposure” event den 8 oktober som angiveligt skulle være springbrættet for en M8 model med bedre kamera. Yderligere står HTC foran at lancere deres første tablet i tre år i samarbejde med Google, nemlig Nexus 9.

Om det er nok til at skabe tiltrængt øget omsætning og indtjening i årets sidste kvartal vil tiden vise.

Kilde: Android Central