Huawei Ascend D1

Mellemklasse smartphone med dualcore processor og skærm med høj opløsning.

Huawei Ascend D1

Huawei er i hopla på Mobile World Congress, og det kinesiske firma har netop lanceret to nye highend Quad-Core smartphones. Men Huawei har også en ny smartphone til det såkaldte mellemklasse segment.

 

Den nye smartphone kommer til at hedde Ascend D1 og bliver udstyret med Android 4.0 Ice Cream Sandwich og en TI OMAP 4460 dual-core 1,5 GHz processor. Modsat firmaets nye highend telefoner så er processoren ikke Huaweis egen produktion, men derimod leveret af Texas Instruments.

 

Telefonen får en 4,5” IPS skærm med en opløsning på 1280×720. Skærmen bliver højtopløslig med 330 pixels per tomme.

 

Ascend D1 indeholder et 8 megapixels kamera, der kan optage video i Full-HD 1080P og der er dual-LED flash samt mulighed for at tage billeder i High Dynamic Range (HDR). På forsiden er der et 1,3 megapixels kamera.

 

På lydsiden får telefonen to mikrofoner og earSmart lydteknologi til fjernelse af baggrundsstøj. Batteriet er på 1670 mAh.

 

Læs også:

Huawei Ascend D1 Specifikationer

Redaktionen har mere til historien

Historien fik nyt liv. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 26/2/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en ny vinkel på Huawei introducerer Ascend D Quad og Ascend D Quad XLKlik her for den efterfølgende artikel.. Seneste nyheder om Smartphone findes her..