Huawei Emotion UI på vej i Kina

Kinesiske Huawei er umiddelbart på vej med eget skin til deres Android 4.0-enheder. Emotion UI er navnet.

Huawei Emotion UI på vej i Kina

Der har længe været snak om, at Huawei var på vej med deres egen skin Emotion UI. Og nu forlyder det altså at udrulningen måske er nært forstående på det kinesiske marked.

Der er også lavet en hjemmeside, hvor du kan læse nærmere omkring detaljerne på det nye Emotion UI. Du kan blandt andet læse om hvilke features der kommer med den nye skin fra Huawei. Ifølge Engadget.com så kommer der blandt andet en stemme assistent, smart finder til kontakter, et nyt chatprogram der minder om iMessage og meget andet.

Emotion UI kommer kun til Huawei enheder, som har Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), men rygterne i Kina går på at det også kommer til andre markeder deriblandt Europa og USA. Dette vil formentlig ske i slutningen af året når Ascend D Quad kommer på markedet.

Temaet følges op

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 2/7/2012 blev fortællingen ført videre med en artikel om Huawei Ascend P1 – ufattelig god Android-smartphone (mobiltest)Klik her for den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..